Slotfeest 18 mei 2019 - K.V.K. Avelgem.be

Sponsors

 3.jpg 1.jpg  jardinico.jpg FRANCENNE.JPG  n_company_73_logo_ivcgroup.jpg

Slotfeest 18 mei 2019Beste KVK Avelgem-spelers en ouders, supporters,

Op zaterdag 18 mei 2019 vanaf 14u, knopen we opnieuw aan met een verloren gegane traditie. Op die dag organiseren we immers ons KVK AVELGEM-SLOTFEEST, het einde van het lopende voetbalseizoen 2018-2019.

Alle ploegen, zowel de jeugd-, dames-, als herenploegen worden hierop uitgenodigd. We vragen dan ook met aandrang om geen aparte feestjes per ploeg meer te organiseren in onze cafetaria.

Het SLOTFEEST vindt plaats in en rond “SPIKKERELLE” en het evenemententerrein. We voorzien een gevarieerd programma voor jong en oud : springkastelen vanaf 14u op het evenemententerrein voor de jongsten en om 18u begint voor hen de kinderfuif met kindergrime in de benedenzaal van Spikkerelle. De oudere jeugd (én volwassenen…) kunnen zich uitleven op een uitdagende devils-run hindernissenbaan, een rodeo-surfplank, panna-veldjes enz …

In het foyer van Spikkerelle ontvangen we graag onze sponsors én we vergeten zeker niet onze KAMPIOENEN, dames en heren of de reekswinnaars bij onze jeugdploegen. Een verdiende huldiging is zeker op zijn plaats tijdens ons slotfeest.

Na de kinderfuif worden we vanaf 21u uitgenodigd voor een 70-80-90 party/”kampioenenfuif”, waarbij ook de modernste muziekgenres niet vergeten zullen worden. Platenridder van dienst is de Vintage DJ “De Man Van Atlantis”.

We zorgen eveneens voor een gevarieerd aanbod qua FOOD en DRINKS. Een aantal foodtrucks en eetstanden zullen opgesteld staan tussen het evenemententerrein en de feestzaal. Een pakje friet, een lekkere gourmet-burger of een lekker ijsje kan er immers altijd in.

De inkom voor onze jongeren -18 jaar is GRATIS, de volwassenen betalen slechts 3€ inkom. Een food-bon kost voor iedereen 6€ per stuk, waarmee je bij alle foodstands terecht kan. De inkombandjes (verplicht!) zullen beschikbaar zijn in de kantine, bij de bestuursleden én bij de begeleiders van elk team (trainers en afgevaardigden).

We denken dat we als bestuur een gevarieerd en uitdagend aanbod hebben samengesteld en we rekenen dan ook op een massale opkomst om het seizoen 2018-2019 op een spetterende manier af te sluiten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!