Sponsors

 3.jpg 1.jpg  jardinico.jpg FRANCENNE.JPG  n_company_73_logo_ivcgroup.jpg

Home

Yassine Abdellaoui wil na schietpartij verder als trainer: "Veel trainers zijn mooieverhalenvertellers"

Vandaag om 10:00  Acties maken. Tegenstanders dollen, zoveel mogelijk assists geven en scoren. Zo zag het leven van Yassine Abdellaoui twintig jaar geleden eruit. Na een lange afwezigheid keerde de 46-jarige voormalige linksbuiten van onder meer Willem II als trainer terug in de voetbalwereld. Bij De Volewijckers zorgde een schietpartij voor een valse start, nu vormt de coronacrisis een barrière. "Ik wil voetballers laten nadenken. Van Powerpointtrainers hebben we er in Nederland al genoeg." meer »


Spelers die pikante overstap maakten naar rivaal

Gisteren om 16:12  Wilfired Bony is terug in Nederland. En het is niet Vitesse waar hij zal terugkeren. Nee, hij gaat naar de aartsrivaal uit Nijmegen, NEC. Een pikante terugkeer voor de Ivoriaanse spits, maar hij is niet de eerste speler die gespeeld zal hebben voor twee rivaliserende clubs. meer »


De toptalenten van Bayer Leverkusen

Gisteren om 15:10  Bayer Leverkusen beleeft tot nu toe een uitstekend seizoen. De Duitse club staat derde en is vanwege frivool aanvallend voetbal een van de spraakmakers in de Bundesliga. Leverkusen doet dit met een piepjonge selectie. Alleen RB Leipzig en VfB Stuttgart beschikken over een jonger team in de Bundesliga. Deze twee factoren zorgen dus voor een hoop talenten. Hier een aantal toptalenten van Bayer Leverkusen uitgelicht. meer »


Meer nieuws

26 januari 2022 9:23 Samenvatting Marokko - Malawi

24 januari 2022 9:22 Samenvatting PSV - Ajax (1-2)

20 januari 2022 19:31 De beste vrije transfers ooit

19 januari 2022 14:15 Waarom Union wel/geen kampioen wordt

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!